Lunch & lekkernijen

Geniet van een goede lunch, want daarna kunt u er weer een tijdje tegenaan. Een werklunch, lunch met vrienden/familie of een lunch onderweg? Debbs maakt ze met passie, aandacht en verse ingrediënten. Een assortiment van verschillende vers bereide broodjes, wraps en lekkernijen is voor u samengesteld. U besteld ze bij uw verblijf in onze B&B of we bezorgen ze bij u thuis, in regio Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Grou, Akkrum, Jirnsum.

Kies één van de vers bereide broodjes, specials, salades of soep van de broodjes service, als u gast ben bij B&B Pension Op ‘e Koai of iedere laatste vrijdag van de maand te bestellen! Gaat u een dagje op pad? Kies dan een van onze samengestelde pakketten voor lunch, borrel of zoete lekkernijen via de online winkel van ontbijt-, lunch- en hapjesbox Friesland. Een initiatief van DEBBS

Voor grotere gezelschappen zijn er ook een viertal lunchmixen samengesteld, ideaal voor een bedrijfslunch, feestje of tijdens een vergadering. Heerlijk bijkletsen onder het genot van thee met vele lekkernijen, kijk dan bij high tea voor meer informatie. ontbijt | lunch| brunchbuffet organiseren, ook daarvoor is Debbs uw partner!

Van lunchen met een echt lekker broodje wordt jij toch ook gelukkig?
Chat openen
Wat kan ik voor je doen?
Hallo,
Welkom bij Debbs
Hoe kan ik je helpen?