Welkom bij debbs

Food & hospitality

Vanaf een prachtige locatie op het String in Jirnsum voorziet Debbs u van verschillende zoete en hartige lekkernijen. De prachtige rietgedekte woning van B&B Pension Op ‘e Koai, is een ideale uitvalsbasis voor mijn bak- en kook activiteiten. Met kwaliteit, verse producten en maatwerk wil ik u graag van dienst zijn.

Ontbijt, lunch en brunch, broodjes service en zoete lekkernijen voor bedrijf en particulier. Bent of gaat u onderweg? Kies dan voor onze arrangementen “op pad”. Op zoek naar een volledig verzorgde catering voor vergadering, zakelijke of feestelijke aangelegenheden? Oók dan denkt Debbs graag met u mee om een passend arrangement samen te stellen.

Waar food en hospitality samenkomen;
Een dagje varen is niet compleet zonder af te meren bij Debbs of een gevulde mand “aan boord” om van te smullen.

Kortom; Debbs heeft u veel te bieden; kom, ervaar en geniet van al het lekkers.

DEBBIE

Zorgzaam, ondernemend en gastvrij zijn kernwaarden die mij goed omschrijven. Mijn passie voor lekker eten en het bourgondische leven kan ik met Debbs combineren. Ongedwongen genieten van lekkers en comfortabel overnachten op een prachtige locatie in het hart van Friesland. Dat is waar Debbs voor staat.

Chat openen
Wat kan ik voor je doen?
Hallo,
Welkom bij Debbs
Hoe kan ik je helpen?